Om

unsplash_528b276e41166_1

Min längtan till att bo närmare naturen gjorde att jag flyttade från centrala Stockholm till fjordarna och fjällen i Ålesund, Norges vackraste stad. Kreativiteten ökade när jag kom närmare min största inspirationskälla naturen.

 

Tidigare var jag designchef och ledare inom design på både små och stora globala företag vilket många gånger handlar om samarbeten och att lösa komplexa utmaningar som bla hållbarhet, prisbilder, tillverkning och deadline.

 

Hur vill du designa ditt liv?

 

Kreativitet blomstrar med kärlek, glädje och entusiasm. För att få mening och driv behövs många gånger ett mål och kännedom om vad vi vill i livet. Min fråga till dig är, vad vill du?

Ibland ligger knutar, rädslor och blockeringar i vägen för att nå våra mål. Genom coachande online-samtal går vi tillsammans igenom målsättningar och arbetar med att lossa på knutar som ligger i vägen för att nå mål och uppnå drömmar. Är det att nå mer balans, mer kreativitet, mer kärleksfullhet och eller mer inre harmoni? Mitt fokus under guidningen ligger på självmedkänsla, att se sig själv på ett kärleksfullt sätt. 

 

Nå balans, kreativitet, dina mål och drömmar med hjälp av guidande online-coaching och EFT, Emotional Freedom technique tapping.

Kombinationen coaching & EFT tapping

Kombinationen med både coaching och EFT tapping hjälper till att frigöra knutar och blockeringar som kan komma upp under vägen till att nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner.

Designa ditt liv

Med "Design Thinking", 12 års erfarenhet av designbranschens, komplexiteten, de många problemlösningar som finns i att göra en produkt och med metodik från coaching guidas du genom olika faser.

Fokus på självmedkänsla

Det engelska ordet för självmedkänsla är self-compassion och handlar om att se sig själv eller lära sig att se sig själv med värme och kärleksfullhet även i utmanande situationer.

om