Hur vill du designa ditt liv?

Kreativitet blomstrar med kärlek, glädje och entusiasm. För att få mening och driv behövs många gånger ett mål och kännedom om vad vi vill i livet. Min fråga till dig är, vad vill du?

Ibland ligger knutar, rädslor och blockeringar i vägen för att nå våra mål. Genom coachande online-samtal går vi tillsammans igenom målsättningar och arbetar med att lossa på knutar som ligger i vägen för att nå mål och uppnå drömmar. Är det att nå mer balans, mer kreativitet, mer kärleksfullhet och eller mer inre harmoni? Mitt fokus under guidningen ligger på självmedkänsla, att se sig själv på ett kärleksfullt sätt. 

 

Nå balans, kreativitet, dina mål och drömmar med hjälp av guidande online-coaching och EFT, Emotional Freedom technique tapping.

LivsCoaching & EFT Tapping

Designa ditt liv med kärlek och uppnå mål med guidning.

Coaching

Coaching är en professionell samtalsmetodik med syfte att fokusera på att nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner. 

EFT Tapping

En till en online EFT, Emotional Freedom Technique tapping sessioner. En teknik som hjälper till att lösa upp knutar och blockeringar.

Coaching & EFT Tapping

En kombination av coaching och tapping hjälper till att frigöra knutar och blockeringar som kan komma upp under vägen till att nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner.

Gratis första samtal | 20 minuter

För att förstå om coaching och EFT tapping är någonting som passar dig kan vi höras online via tex Skype eller Teams. Låter det intressant är du varmt välkommen att boka tid via info@sofiaemelia.com